آنفولانزا یکی از جدیترین بیماریهای ویروسی است که سالانه تعداد زیادی از مردم را بیمار میکند. در بعضی از موارد، آنفولانزا میتواند کشنده باشد.
بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر میکند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوتهای مهمی با هم دارند. مهمترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر میباشد.
سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).
علائم آنفولانزا بهخصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ بهخاطر داشته باشید که علائمی مانند تبولرز میتواند نشانهی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتیبیوتیکها اکیداً صمد ممد آنفولانزا خودداری کنید؛ آنتیبیوتیک میتواند شرایط شما را بدتر کند.
آب نمک را میتوان با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک به ۲۵۰ میلی لیتر آب آشامیدنی و مخلوطکردن تهیه کرد. لازم است در هنگام غرغره مراقب باشید که آب نمک را قورت ندهید.
دکتر حمید سلطان علیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونتهای تنفسی در سطح جامعه هستیم.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
بزرگترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.
تا کنون گزارشی مبنی بر اینکه این بیماری از طریق از ارتباط و تماس فردی به فرد دیگر منتقل شود ارائه نشده اما اگر این ویروس دچار جهش شود میتواند از انسان به انسان دیگر سرایت کند و باعث بروز بیماری در فرد گردد.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
Comments on “The Basic Principles Of قیمت واکسن آنفولانزا 1402”